КомпаніяПокупцевіСпівпрацяКонтактиКар’єра

Побажання

Список побажань порожній

Кошик

Кошик порожній

Вступ

Адміністрація сайту www.kosmo.ua піклується про збереження Вашої конфіденційної інформації в мережі Інтернет. Ми приділяємо значну увагу питанням охорони та збереження наданої Вами інформації.

Наша політика конфіденційності розроблена у відповідності до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних» та Регламенту про захист персональних даних Європейського союзу (GDPR).

Ми збираємо персональні дані з метою
  • покращення роботи нашого сайту;
  • здійснення комунікації з відвідувачами даного ресурсу;
  • надання інформації, яку запитував користувач;
  • здійснення послуг, зв’язаних з напрямом діяльності даного сайту;
  • вчинення інших дій, визначених далі в цій Політиці.

ЦІЄЮ ПОЛІТИКОЮ РЕГУЛЮЮТЬСЯ НАСТУПНІ ПИТАННЯ:

  • використання файлів-cookie;
  • використання технічних даних при відвідуванні сайту;
  • збір особистої інформації;
  • надання інформації дітям;
  • збереження особистої інформації;
  • використання особистої інформації;
  • поширення особистої інформації;
  • безпека Вашої особистої інформації;
  • використання персональних даних іншими сервісами (оплати та доставки);
  • посилання на інші сайти;
  • зміни в Політиці конфіденційності;
  • зворотній зв'язок, прикінцеві положення.

1. Використання файлів-cookie

Для коректного відображення вмісту і для зручності використання сайту www.kosmo.ua ми використовуємо файли-cookie. Файл-cookie - це файл, що містить ідентифікатор (рядок літер і цифр), який посилається веб-сервером веб-браузеру і зберігається браузером. Потім ідентифікатор надсилається на сервер кожного разу, коли браузер запитує сторінку з сервера.

Якщо користувач незареєстрований на сайті, тоді ми зберігаємо всю інформацію отриману за допомогою файлів cookie у форматі, що не дозволяє ідентифікувати особу (зберігається тільки інформація про IP-адресу та геолокацію).

Якщо користувач зареєстрований на сайті, тоді ми зберігаємо всю інформацію отриману за допомогою файлів cookie у форматі, що дозволяє ідентифікувати особу (ім’я користувача, умови доступу, вподобання, налаштування тощо)

Ви можете налаштувати прийом або блокування файлів-cookie в браузері самостійно. Неможливість приймати файли-cookie може обмежити працездатність сайту.

2. Використання технічних даних при відвідуванні сайту

При відвідуванні сайту www.kosmo.ua в нашій базі даних зберігаються записи про Вашу ІР-адресу, час відвідування, налаштування браузера, операційної системи, а також інша технічна інформація, необхідна для коректного відображення змісту сайту. За цими даними здійснення ідентифікації користувача є неможливим. Після завершення сеансу уся подальша інформація стає нам не доступна.

3. Збір особистої інформації (персональних даних)

Ми збираємо та використовуємо Ваші персональні данні тільки у випадку Вашої добровільної згоди на такий збір та використання.

Зокрема, наступні персональні дані можуть бути зібрані, збережені та використані:

  • інформація про Ваш комп'ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію веб-браузера та операційної системи;
  • інформація про перегляд та використання веб-сайту, включаючи джерело переходу, тривалість відвідування сторінок, що переглядалися, і шляхи навігації веб-сайту;
  • адреса електронної пошти, яку Ви вводите під час реєстрації на нашому веб-сайті;
  • інформація, яку Ви вводите під час створення профілю на нашому веб-сайті - наприклад, ваше ім'я, зображення профілю, стать, день народження, сімейний статус;
  • інформація про Ваше ім'я та адресу електронної пошти, які Ви вводите, щоб встановити підписку на наші інформаційні листи;
  • інформація, яку Ви вводите під час користування послугами на нашому сайті;
  • інформація, яка генерується під час використання нашого веб-сайту, включаючи інформацію про те, коли, як часто і за яких обставин Ви його використовуєте;
  • інформація, пов'язана з будь-якими товарами, які Ви купуєте, послугами, якими Ви користуєтеся, або операціями, які Ви здійснюєте через веб-сайт, яка включає Ваше ім'я, адресу, номер телефону, адресу електронної пошти та дані кредитної картки;
  • інформація, яку Ви публікуєте на нашому веб-сайті з наміром опублікувати її в Інтернеті, що включає Ваше ім'я як користувача, фотографії профілю та вміст Ваших повідомлень;
  • інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Ви надсилаєте нам електронною поштою або через наш веб-сайт, включаючи його зміст та метадані;
  • будь-яку іншу особисту інформацію, яку Ви надсилаєте нам.

Збір та обробка Ваших даних проводиться відповідно до законів, що діють в Україні, з врахуванням практик Європейського союзу.

4. Надання інформації (персональних даних) дітьми

На нашому сервісі заборонено залишати особисті дані неповнолітнім без згоди їх батьків (опікуна).

Усі користувачі сайту віком до 16 років мають вказувати електронну адресу батьків чи опікунів. Це зроблено для того, щоб ми могли надсилати батькам чи опікунам копії кожного електронного листа, які надсилаються їх дітям.

У будь-який час ви можете перевірити персональні дані вашої дитини і при бажанні змінити чи видалити їх у режимі он-лайн. Також ви можете попросити видалити будь-які дані про вашу дитину надіславши нам запит на видалення за електронною адресою customerservice@sumatra.ua, звичайним листом чи факсом.

5. Збереження особистої інформації

Користувач, який надав свої персональні дані сайту www.kosmo.ua має право на зміну чи видалення, а також на відкликання своєї згоди на їх обробку та використання шляхом відправлення електронного повідомлення, листа за адресою, або подзвонити за телефоном (п.12).

5.1. Цей розділ визначає нашу політику та процедуру збереження даних, яка спрямована на забезпечення відповідності нашим юридичним зобов'язанням щодо зберігання та видалення особистої інформації.

5.2. Особиста інформація, яку ми обробляємо для будь-яких цілей, не зберігається довше, ніж це необхідно для відповідей на запити чи вирішення проблеми, надання покращених та нових послуг.

5.3. Ваша особиста інформація збирається та зберігається

  • у тій мірі, в якій ми повинні це робити за законом;
  • якщо ми вважаємо, що документи можуть мати відношення до будь-якого поточного або майбутнього судового розгляду;
  • з метою встановлення, збереження або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим особам з метою попередження шахрайства).

6. Використання особистої інформації

Особиста інформація, представлена нам через наш веб-сайт, буде використана для цілей, зазначених у цій політиці. Ми можемо використовувати Вашу особисту інформацію для наступного:

  • адміністрування нашого сайту;
  • персоналізація нашого веб-сайту для Вас;
  • забезпечення Вам можливості користування послугами, доступними на нашому сайті;
  • надсилання товарів, придбаних через наш веб-сайт;
  • надсилання виписок, рахунків-фактур, нагадувань про оплату та збору платежів від Вас;
  • надсилання комерційних повідомлень (привітання зі святами, відкриття нових магазинів, тощо);
  • надсилання Вам електронних повідомлень, які Ви запросили;
  • надсилання Вам наші електроні розсилки, якщо Ви погодились на них (Ви можете повідомити нас у будь-який час, якщо Ви більше не потребуєте розсилки);
  • забезпечення комунікації з Вами, зокрема: надіслання Вам маркетингових комунікацій, пропозицій, повідомлень, які стосуються нашого бізнесу або бізнесу ретельно відібраних третіх сторін, які, на нашу думку, можуть зацікавити Вас. (якщо Ви більше не потребуєте маркетингових комунікацій, Ви можете повідомити про це нам у будь-який час);
  • розгляд запитів та скарг, зроблених щодо Вас або пов'язаних з нашим веб-сайтом;
  • забезпечення безпеки нашому сайту та запобігання шахрайства;
  • інші види використання згідно законодавства України

Ваші налаштування конфіденційності можуть бути використані для обмеження публікації Вашої інформації на нашому веб-сайті і можуть бути скориговані за допомогою контролю конфіденційності на веб-сайті.

Ми не передаємо Вашу особисту інформацію в користування третім особам, за виключенням ситуацій коли це необхідно для адміністрування сайту та бізнесу, а також з метою обробки та зберігання персональних даних.

7. Поширення особистої інформації

Ми можемо поширювати Вашу особисту інформацію будь-якому члену нашої компаній, наскільки це необхідно для цілей, описаних у цій політиці.

7.1. Ми можемо поширювати Вашу особисту інформацію:

  • у тій мірі, в якій ми повинні це робити за законом;
  • у зв'язку з будь-яким поточним триваючим або таким, що може виникнути в майбутньому, судочинством;
  • з метою створення, здійснення або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим особам з метою запобігання шахрайства);
  • будь-яка особа може звернутися до суду або іншого компетентного органу з метою поширення цієї особистої інформації, якщо, на нашу думку, такий суд або орган розумно замовляє розголошення цієї особистої інформації.

За винятком випадків, передбачених цією політикою, ми не надаватимемо Ваші особисті дані третім особам.

8. Безпека Вашої особистої інформації

8.1. Ми приймемо обґрунтовані технічні та організаційні заходи для запобігання втрат, неправильному використанню або зміни Вашої особистої інформації (персональних даних).

8.2. Ми зберігатимемо всю особисту інформацію, яку Ви надаєте, на наших безпечних (захищених паролем і брандмауером) серверах.

8.3. Всі електронні фінансові операції, укладені через наш веб-сайт, будуть захищені технологією шифрування.

8.4. Ви визнаєте, що передача інформації через Інтернет по суті є небезпечною, і ми не можемо гарантувати Вам безпеку даних, надісланих через Інтернет.

8.5. Ми не несемо відповідальність за збереження секретного паролю, який Ви використовуєте для доступу до нашого сайту адже ми не просимо Вас вводити пароль (за винятком випадків процедури входу на веб-сайт).

9. Використання персональних даних іншими сервісами

На цьому сайті використовуються сторонні інтернет-сервіси, які здійснюють незалежний від нас збір інформації: Google Analytics (сервіс, який збирає дані для подальшої аналітики)

Зібрані ними дані можуть надаватися іншим службам всередині цих організацій, вони можуть використовувати дані для персоналізації реклами у своїй власній рекламній мережі. Ви можете прочитати призначені для користувача угоди цих організацій на їх сайтах.

Ми не передаємо персональні дані іншим організаціям і службам, не зазначених в цій політиці конфіденційності. Виняток становить тільки передача інформації при законних вимогах державних, в тому числі правоохоронних, органів уповноважених здійснювати такі дії.

10. Посилання на інші сайти

Наш сайт www.kosmo.ua може містити посилання на інші сайти та соціальні мережі, які не підпорядковані нам. Ми не несемо відповідальність за зміст інформації, розміщеній на їх сторінках. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності кожного сайту, який ви відвідуєте, якщо вона там є.

11. Зміни в політиці конфіденційності

Наш сайт www.kosmo.ua може оновлювати нашу політику конфіденційності час від часу. Ми повідомляємо про будь-які зміни, шляхом розміщення нової редакції політики конфіденційності на цій сторінці.

Ми відстежуємо зміни законодавства, що стосується персональних даних в Європейському Союзі і в Україні. Якщо Ви залишили персональні дані у нас, то ми повідомимо вас про зміну в політиці конфіденційності. Якщо Ваші персональні дані були введені некоректно, то ми не зможемо з Вами зв'язатися.

12. Зворотній зв'язок, прикінцеві положення

Зв'язатися з адміністрацією сайту www.kosmo.ua з питань, пов'язаних з політикою конфіденційності можна:

  • за адресою: вул. Бориспільська, 19 Літера Б’’, м. Київ, 02093, Україна;
  • за допомогою контактної форми зазначеної у відповідному розділі даного сайту;
  • за номером гарячої лінії 0-800-308-808;
  • • написати на електронну пошту customerservice@sumatra.ua

Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт www.kosmo.ua, і в такому випадку утриматися від відвідування даного сайту.